neucinkoviti-ukrepi-vlade

Ukrepi Vlade neučinkoviti in poziv za zaščito naravne imunosti

LJUBLJANA, 29. oktober 2020 – Stopnjevanje števil pozitivnih na testu glede aktualnega virusa dokazuje, da so kontinuirani ukrepi Vlade Republike Slovenije neučinkoviti. Vlada ne more s prstom neprestano kazati na ljudi, ki naj ne bi upoštevali ukrepov, predvsem glede na dejstvo, da velika večina ukrepe dosledno spoštuje. Očitno so ukrepi napačni in nepravilno naslavljajo ljudi, ne pa industrijo, ki neposredno zmanjšujejo kolektivno in individualno imunost.

Zato v stranki Za zdravo družbo pozivamo Vlado Republike Slovenije, da opusti nesmiselno zaostrovanje omejevanje gibanja ljudi in se osredotoči na dejanske ukrepe za dvig imunosti in odpravo ključnih vplivov na individualno in kolektivno imunost:

  1. Zagotoviti zadostno količino kakovostnega vitamina C in D in ga brezplačno distribuirati državljanom. Vsem obolelim zagotoviti kvaliteten cink in druge naravne snovi, ki so gradniki imunosti in zdravja.
  2. Preveriti delovanje glavnih onesnaževalcev zraka in vod in glede na najnovejše številke pozitivnih na testiranjih – do nadaljnjega prepovedati njihovo delovanje! Tovrsten ukrep naj bo tudi izhodišče za nujno prestrukturiranje dejavnosti.
  3. Ukinitev delovanja brezžične wifi tehnologije v vseh bolnicah in zdravstvenih domovih ter domovih za starejše, vrtcih in šolah in v vseh javnih ustanovah. Takojšnja prekinitev nadaljevanja postopkov glede razpisa za frekvence 5G. Odobritev javnega programa o varni rabi brezžične optične tehnologije in izogibanje daljši rabi brezžične mobilne tehnologije.
  4. Ukinitev vseh programov cepljenj, ki v povezavi z zimskim letnim časom, bistveno posegajo v naravno imunost in lahko vplivajo tudi na dovzetnost za aktualni virus.
  5. Zagotoviti sodelovanje s strokovnjaki na področju komplementarne in integrativne medicine. Potrebno je dopolniti alopatsko medicino s celostno oceno in opredelitvijo izvorov obolenj v telesu. Vse več podatkov namreč izkazuje, da izključno virus ni vzrok smrtnosti, lahko pa je virus ali virusi v povezavi z drugimi bolezenskimi stanji. Navedeno kliče po celostnemu pristopu zdravljenja, ki ga lahko ustrezno strokovno izvajajo multidisciplinarni timi z zgoraj navedenimi usposobljenimi strokovnjaki..
  6. Odprtje vrtcev, šol in fakultet in javnega življenja.
  7. Takojšnja prepoved proizvodnje, prodaje in uporabe strupov kot je glifosat. Načrtne subvencije za samooskrbo z ekološko pridelano hrano. Postopno prestrukturiranje od odvisnosti od uvoza (nezdrave) hrane.
  8. O vseh ukrepih v državi naj soodločajo strokovnjaki in predstavniki civilne družbe, ki nimajo konflikta interesov na področju medicine/imunologije, prehrane, varstva okolja, gospodarstva, davkov in podobno. Nobena stroka ne sme prevladovati, išče naj se konsenz ukrepov. Policija in vojska sta lahko izključna podpora ljudem in nikakor ukrepom politike.

mag. Gregor Kos

Delite naprej ...