bojana-beovic-odstop

Javni poziv: »Bojana Beović, najprej odstopite, potem se pa še vsem opravičite!«

Predsednica Zdravniške zbornice,

dovolj je. Vašega zavajanja. Sprenevedanja. Norčevanja iz ljudi. Vaših nestrokovnih predlogov in nastopanja z argumenti moči. Kajti zmagala je moč argumentov.

Vsak, ki zastavlja relevantna vprašanja, slej ko prej prejme tudi jasne odgovore. Pa poglejmo, kakšne odgovore je končno posredovala Javna agencija za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP). V nebo vpijoče!

Iz vira https://domengorenseklaw.com/2021/12/18/konec-je-jasna-vprasanja-in-tokrat-povsem-jasni-odgovori/ lahko od JAZMP izvemo, da imajo vsa cepiva zoper Sars-CoV-2, ki se trenutno uporabljajo v Sloveniji, zgolj pogojno dovoljenje za uporabo. Kaj to pomeni? Da so vsa cepiva proti COVID-19 še vedno v fazi razvoja in se nahajajo v kliničnih preskušanjih faze 3, kar bo trajalo vse do konca 2022 ali celo začetka 2023.

Spominjamo se vseh vaših besed, s katerimi ste kot režimska medicinska avtoriteta državljanke in državljane nagovarjali k cepljenju – torej k cepljenju z eksperimentalnimi cepivi??? Da naj ljudje zaupamo znanosti in stroki, ki nam garantirata, da so cepiva varna in učinkovita, sicer ne bi bila odobrena!!! Nikoli pa niste povedali, da so vsa cepiva odobrena le pogojno – res zavržno predrzno! Kako boste sedaj pogledali v obraz predvsem cepljenim, še posebej vsem tistim s škodljivimi posledicami, ki so se po vaše vsi cepili ‘prostovoljno’, čeprav jim niste povedali, da neprostovoljno sodelujejo v medicinskem eksperimentu?  

In ali niste vi nagovarjali k cepljenju tudi nosečnic? Se zavedate, da ste s tem prevzeli nase morebitna tveganja za vsako mater in vsak plod, kajti JAZMP pravi, da za uporabo cepiv proti covid-19 med nosečnostjo ni na voljo prepričljivih kliničnih podatkov, ker nosečnice niso bile vključene v osrednje klinične študije, ki so potekale pred pridobitvijo dovoljenja za promet oz. pogojno uporabo. Nadalje izvemo, da so bile študije varnosti cepiv proti covid-19 za nosečnice načrtovane šele po pridobitvi pogojnega dovoljenja za uporabo in da nekatere študije sedaj že aktivno potekajo. Se pravi, da tudi te študije potekajo na splošni populaciji, spet neprostovoljno in celo na naših nosečnicah? No, to je pa že zločinsko!

In na koncu še o cepilnem terorju nad otroci in mladoletniki, ki ga izvajate. JAZMP pravi da na primer cepivi proti Sars-CoV-2 Vaxzevria (AstraZeneca) in COVID-19 Vaccine Janssen nista odobreni za uporabo pri mlajših od 18 let. Se pravi, da cepivi nista niti pogojno odobreni za uporabo na mladoletnikih. Sklepamo, da enako velja za vsa štiri cepiva. Pa tudi če ne, otrok pa menda že ne bomo cepili z eksperimentalnimi cepivi! Saj nismo pošasti, kajne, Bojana Beović … ali pač?

Poleg tega javnost razpolaga tudi z informacijami odvetnika iz Bosne in Hercegovine, pridobljenimi od njihove državne agencije, ki razkrivajo tudi vse tisto, česar še nismo niti vprašali, a vas kot pristojno in odgovorno režimsko strokovnjakinjo še močno dodatno obremenjuje, kot na primer o zahtevanih okoliščinah cepljenja, o pravilnem ravnanju s cepivi ipd., kot tudi to, da vse navedeno velja za vsa štiri cepiva, ki se uporabljajo v Sloveniji. Tako da postaja, doslej sicer kuloarsko spraševanje, »s čim ste pa vi, gospa, zares cepljeni«, vedno bolj aktualno.  

Bojana Beović, konec je. Če vam za moč argumentov (ponovno) ni mar, pa pomislite na moč ljudstva! Dobro smo si namreč zapomnili vse, kar ste nam javno spregovorili v zadnjih dveh letih. In zdaj ugotavljamo, da ste nas zelo nevarno zavajali. Čas obračuna za to že potrkava na vaša vrata in morda  bo tudi vaše morebitno opravičilo že prepozno. Kajti vse, kar ste želeli položajno zlorabiti, vašo nedopustno in sprevrženo medijsko hajko proti tistim zdravnicam in zdravnikom, ki sledijo prvenstveno poslanstvu Hipokratove prisege, ne pa lažni slavi in krvavemu denarju, ter vašo inkvizicijsko peticijo zoper njih, se sedaj že obrača proti vam. In to ne zgolj simbolično ali piarovsko, kakor ste sami amatersko počeli z medijskim forsiranjem peticije kot poskusa javnega linča, pri čemer je kar tretjina podpisnikov skritih, najmanj toliko pa jih nima nobene povezave s članstvom v Zdravniški zbornici. Tudi vaš rezultat je (bil), najmanj glede na številnost članstva v tej stanovski organizaciji, porazen za vas in pomeni posreden izrek nezaupnice vsemu, kar ste počeli v zadnjih dveh letih. Takšen bi bil najverjetneje tudi rezultat volitev za vaše imenovanje, če se vanj ne bi vključila politika oziroma politikantstvo.  

Posledica vaših spornih strokovnih in osebnih dejanj je botrovala tudi nastanku peticije z zelo jasno in enostavno zahtevo – za vaš odstop. Že prvi dan je peticijo podpisalo preko tisoč podpisnic in podpisnikov, do današnjega dne pa – in to brez vsakega vložka v oglaševanje ali distribucijo – že preko 11.000. Kaj šele bo, če se lotimo še tega.

Enajst tisoč, Bojana Beović. To je mnogo več, kot pa ste prejeli »glasov« podpore za vaše imenovanje. In več, kot je prejel volilnih glasov katerikoli politik v Državnem zboru. Zdaj razumete, da vas je bilo ne samo dovolj, ampak celo preveč!

Gibanje Zdrava družba – www.zdravadruzba.simismo@zdravadruzba.si

Delite naprej ...