javno-naznanilo-suverenost

Javno naznanilo LJUDSKE PREPOVEDI podpisovanja in pristopanja k vsem sporazumom ali dokumentom, ki onemogočajo ustavno suverenost ljudstva in države Republike Slovenije

Predsednik RS
Predsednik Državnega zbora RS
Predsednik Državnega sveta RS
Predsednik Vlade RS

Javno naznanilo LJUDSKE PREPOVEDI podpisovanja in pristopanja k vsem sporazumom ali dokumentom, ki onemogočajo ustavno suverenost ljudstva in države Republike Slovenije

Spoštovani predsedniki!

Vsled najnovejših informacij, povezanih z napovedano konvencijo Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) https://www.who.int/news/item/01-12-2021-world-health-assembly-agrees-to-launch-process-to-develop-historic-global-accord-on-pandemic-prevention-preparedness-and-response

in posledičnimi namerami Evropske unije https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty

vam državljanke in državljani odločno prepovedujemo vsakršno vaše podpisovanje in/ali pristopanje h kakršnimkoli sporazumom ali dokumentom, ki bi na osnovi predstavljenih predlogov onemogočale ali preprečevale ustavno suverenost Republike Slovenije. Vsak tovrsten predlog, ki ga morebiti prejmete kdajkoli od kogarkoli, morate zaradi neskladja z Ustavo RS takoj zavrniti! Nadvse nevzdržno postaja, da tega ne veste!

V kolikor vaše osebne in nacionalne integritete in identitete niso več na strani slovenske države in slovenskega naroda, vaših funkcij seveda ne morete več opravljati oz. se morate ob vsakršni zameglitvi vaše presoje obrniti po pomoč k strokovni in laični javnosti. V slehernem takšnem primeru je treba vsem državljankam in državljanom najprej zagotoviti verodostojne informacije, nato ustrezno in neodvisno javno predstavitev, ki ji mora slediti odločanje ljudstva. Država namreč ni vaša, ampak je naša – od državljank in državljanov!

V zadnjih dveh letih smo namreč ugotovili, da ste kot predstavniki oblasti v preteklih letih dodobra zlorabili zaupanje ljudstva, saj ste sprejemali predpise, sporazume, pogodbe ipd. s katerimi ste protiustavno razprodajali našo državo kot domovino slovenskega naroda ter nam, državljankam in državljanom protiustavno jemali naše človekove pravice in svoboščine ter uničevali svobodno prihodnost naših otrok. Tega vam več ne dovoljujemo! In poskrbeli bomo, da boste za vse vaše družbeno škodljive odločitve odgovorni tako pravno pred državo kot tudi moralno pred ljudstvom.

V imenu ljudstva!

gibanje Zdrava družba

V vednost:

  • ministrice in ministri
  • poslanke in poslanci

Danes, 14. marca 2022 smo prejeli odgovor KABINETA PREDSEDNIKA VLADE na našo zahtevo z dne 7. marca 2022 (zahtevo si preberite zgoraj).

Je zdaj jasno zakaj MORAMO vsi na volitve?! Zakaj MORAMO ustaviti globaliste?! Zakaj MORAMO vstati in oddati podpis podpore za Nestrankarska ljudska lista?! Ker namesto nas ne bo NIHČE poskrbel za nas!!!

Še prepis odgovora Kabineta predsednika vlade:

ZADEVA: Mednarodna pogodba o preprečevanju pandemij in pripravljenosti nanje – odgovor

Spoštovani,

v Kabinet predsednika vlade smo prejeli vaše elektronsko sporočilo v zvezi z Mednarodno pogodbo o preprečevanju pandemij in pripravljenosti nanje.

Dejstvo je, da je bil celoten svet leta 2020 nepripravljen na epidemijo koronavirusa, zato je nujno potrebno, da se v prihodnje bolje pripravimo na takšne in podobne izzive.

Z mednarodno pogodbo, sprejeto v okviru Svetovne zdravstvene organizacije, bi države po vsem svetu lahko okrepile nacionalne, regionalne in globalne zmogljivosti in odpornost na bodoče pandemije. Poleg tega bi tak instrument zagotavljal odločnejšo, stalno in dolgoročno politično angažiranost na ravni svetovnih voditeljev in voditeljic držav ali vlad, jasno določil postopke in naloge, okrepil dolgoročno podporo javnega in zasebnega sektorja na vseh ravneh ter spodbujal vključevanje zdravstvenih zadev v vsa ustrezna področja politike.

Za dodatna vsebinska pojasnila pa vam predlagamo, da se obrnete neposredno na Ministrstvo za zdravje (gp.mz@gov.si).

Lep pozdrav,

Jadranka Gustinčič
NAMESTNICA VODJE KABINETA

odgovor-glede-who
Delite naprej ...