naslovnica-ozavesceni-revija-st-7-3d

Nova številka glasila Ozaveščeni

Zakaj pišemo, kar pišemo?

Pred nami je izredna izdaja glasila gibanja Zdrava Družba, ki je doslej izhajal v tiskani verziji, tokrat pa zaradi pomanjkanja sredstev izjemoma v elektronski obliki kot »e-Ozaveščeni«. Za to smo se odločili v času nastopajočega poletja, ko načrtujemo naša počitnikovanja in dopustovanja, da si malo oddahnemo od vsakodnevne rutine, povezane z različnim delom in raznoraznimi skrbmi. Mednje pa zadnja leta žal sodijo tudi vse bolj napeta in mučna globalna dejstva in okoliščine, ki pa nam, kakor vse težke življenjske preizkušnje, k sreči prinašajo tudi mnoga pomembna nova spoznanja, nujna za ustvarjanje naše boljše prihodnosti.

Gibanje Zdrava družba vas vabi k branju žlahtnih misli širokosrčnih velikih ljudi.

V zadnjih letih je postalo več kot očitno, da se je skozi celotno zgodovino človeštva, vse ljudi na svetu načrtno obvladovalo in usmerjalo s premišljenim manipulativnim obveščanjem s prirejenimi oz. ponarejenimi informacijami, ki so ga zavestno izvajali vladajoči režimi (vladarji, veljaki, bogataši…), skratka razne politike in religije. Nekoč neuko, zatem pa naivno svetovno prebivalstvo, narodnostno, jezikovno, ozemeljsko in religiozno razdeljeno, je v dobri veri verjelo vsem povedanim in napisanim lokalnim režimskim informacijam, tudi lažnim. In to tisočletja.

Ozaveščanja prebivalstva namreč ni več mogoče zaustaviti. Svet se nahaja v veliki informacijski vojni, v kateri se po zaslugi interneta, prvič v zgodovini hkrati soočajo vse svetovne informacije. Vladajoči režimi se proti temu borijo z veliko propagandno in psihološko vojno, v kateri skušajo državljanke in državljane vseh držav prepričati v dvomljive globalistične agende (sporni virusi in cepiva, izzvane lokalne vojne, pretnja svetovne vojne, umetna ekonomska in monetarna kriza, vprašljiva podnebna kriza, nevarnost prehranske ogroženosti idr.), katerih edini namen je totalno izropati vse države in dodobra prestrašiti vse prebivalstvo.

A ljudje se lahko sedaj proti vsemu temu vsakodnevno zaščitimo tako, da režimskim propagandnim informacijam ne verjamemo več slepo, ampak jih skrbno preučimo iz vseh zornih kotov, temeljito raziščemo in dobro premislimo, kar nam sedaj omogoča internet. Zaradi tega se ljudje sedaj vse bolj informacijsko povezujemo med seboj, povsod po svetu oz. na spletu so v porastu neodvisne in verodostojne informacije (socialna omrežja, dnevna poročila, tematske oddaje, podkasti, videi, filmi, članki, intervjuji …), kar nam omogoča soustvarjati lokalno in globalno informacijsko fronto, ki postaja močnejša od vseh režimskih in globalistične. Tu se trenutno bije glavni boj za nadaljnjo evolucijo človeške civilizacije.

Del tega predstavljajo tudi redna prizadevanja gibanja Zdrava družba za politično neodvisno informiranje slovenskega prebivalstva o najbolj perečih in aktualnih temah, ki jih naš politični režim ljudstvu bodisi prikriva ali pa nas propagandistično zavaja. Tovrstnemu informacijskemu ozaveščanju in opolnomočenju je namenjeno tudi poletno branje pričujočega glasila e-Ozaveščeni.

Želimo vam prijeten poletni počitek.

Ekipa gZD

P.S. Vse do sedaj izdane številka glasila Ozaveščeni si lahko preberete tukaj.

Delite naprej ...