odlocen-ne-delitvam-v-druzbi

Odločen NE novim delitvam v družbi

LJUBLJANA, 10. avgust 2021 – V gibanju Zdrava družba, civilno-družbeni platformi, ki povezuje Slovenijo, slovensko javnost nagovarjamo z odločnim NE novim načrtnim poskusom nove delitve naše družbe. Delitve so namreč vedno v prid izključno tistim, ki jih umetno ustvarjajo in delitve nikoli ne pripomorejo ne k spremembam ne h kakovosti odnosov.

Natanko 30 let že živimo to našo razdeljeno Slovenijo. Vseskozi se le polovica državljank in državljanov udeležuje volitev, volivke in volivci se nadalje načrtno delijo na desne in leve, v ozadju se še vedno načrtno zlorablja zgodovinska delitev na rdeče, bele in črne, v parlamentu se premočuje za in proti zakonom in nešteto podobnih situacij. Kot družba vedno znova pademo na izpitu zrelosti in modrosti – nikoli ne premoremo ali zahtevamo tehtnega argumentiranega premisleka. Vse se odvija na osnovi argumentov moči. In ne na moči argumentov.

Trenutne medijsko in režimsko vzpodbujane delitve na cepljene in necepljene, testirane in ne-testirane, maskirane in ne-maskirane nimajo nikakršne realne povezave z našim zdravjem. Niti z zdravstvom. So zgolj orodja za izvajanje globalistične politike ustrahovanja, ki povečuje čustvene stiske in preživetvene skrbi, kar se lahko na žalost odrazi tudi v sovražnih in nasilnih dejanjih. A po nepotrebnem. Pomembno je, da ostanemo mirni in pogumni ter se zavedamo svojih pravic in ne sledimo načrtni lažni propagandi.

Zato v gibanju Zdrava družba ponovno izpostavljamo enega temeljnih pravnih aktov aktualne razglašene krize – Resolucijo Sveta Evrope (vodilne svetovne organizacije za človekove pravice, ki je organ upravljanja Evropskega sodišča za človekove pravice) št. 2361 (2021) – ki izrecno in odločno prepoveduje kakršnokoli diskriminacijo na osnovi cepljenja proti SARS-CoV-2 oz. Covid-19, predvsem pa »siljenje/prisiljenje«. Državam prepoveduje, da bi cepljenje proti Covidu postalo obvezno ali da bi se lahko cepljenje uporabljalo kot zapoved, prepoved ali za diskriminacijo delavcev ali kogarkoli, ki se ne odloči za cepljenje.

Gibanje Zdrava družba – mismo@zdravadruzba.siwww.zdravadruzba.si

Delite naprej ...