padec-demagoske-znanosti

Dan, ko je padla demagoška znanost

Ponedeljek, 21. november 2023, se bo z zlatimi črkami vpisal v zgodovino znanosti kot dan, ko je končno padla demagoška znanost. Dan, ko so po treh letih verbalnih in fizičnih napadov, zmerjanja, groženj, diskreditacij, onemogočanja dela in poslovanja ter pridobivanja prihodkov, načrtnega uničevanja ugleda, nepredstavljivega in nedopustnega (plačanega!) cenzuriranja in omejevanja družbenih platform in še bi lahko naštevali, luč javnosti končno ugledala znanstvena dejstva Evropske agencije za zdravila (EMA).

V nabito prazni dvorani Evropskega parlamenta, ki jo od tega dne zlahka imenujemo ‘dvorana sramu’, so znanstvena dejstva EME, kot odgovore na zastavljena vprašanja na novinarski konferenci, predstavili evropska poslanca Marcel de Graaff in Joachim Kuhs skupaj z nizozemskim aktivistom Willemom Englom, zdravnico Vibeke Manniche in statistikom Maxom Smelingom.

EMA je v odgovorih, ki jih je poslala poslancema potrdila oz. priznala, da COVID ‘cepiv’ niso nikoli odobrili, češ da bodo “ustaviti prenos” virusa!?

Navedeno pomeni, da so bili vsi ukrepi vseh vlad v EU, povezani z aktivnostmi »cepi se, da zaščitiš druge«, načrtna in očitna laž in prevara, preračunljivo namenjena višanju dobičkov farmacije (beri farmakomafije) na račun oz. v škodo zdravju, v mnogih primerih žal tudi življenj ljudi. Po trditvah EME »cepiva proti koroni« sploh niso bila namenjena ustavitvi širjenja koronavirusa med ljudmi, saj so odobrena zgolj za »osebno imunizacijo«.

Od ponedeljka, 21. novembra 2023 dalje naj se temeljito zamislijo vsi, ki so sodelovali pri tej prevari: politiki in ti. vplivneži, estradniki, športniki … predvsem pa seveda zdravstveni delavci, ki so strokovno neodgovorno kimali, zavajali, lagali. In s tem mnoge, zlasti starejše pehali v prezgodnje umiranje. In v krute izolacije. Našim otrokom pa povzročali trajne psihične stiske. Eni so to počeli za denar, drugi za nekaj sekund slave ali hitrejša napredovanja. Premnogi pa žal iz strokovne malomarnosti. Tekmovanje politikov v tem, ko je najboljši ‘postrešček’, je vsem političnim strankam in celotnemu parlamentu v neizbrisno sramoto.

Ponedeljek, 21. november 2023, je tudi dan, ko moramo vsi, ki dihamo zrak na planetu Zemlja, dojeti, da zapovedana znanost ne more obstajati! Saj potem sploh ni več znanost, v tem ni nič znanstvenega, če se slepo sledi nekemu spornemu narativu in se ga v ničemer znanstveno ne preizprašuje oz. preizkuš. Človek se ne rodi zato, da bi sledil drugemu – rodi se kot ustvarjalec svoje oz. nove realnosti. Pri tem uporablja svoj miselni aparat, ki mu vsakodnevno omogoča preverjanje vseh informacij oz. dejstev s primerjanjem relevantnih virov in ustvarjanjem lastnega mnenja. Človek ni bitje, ustvarjeno za ti. čredno sledenje. To se je v naši zgodovini še vedno končalo tragično. Brez junakov časa … včeraj, danes in jutri … ne bi bilo nobenega razvoja in napredka.

Seveda sedaj od vseh odgovornih v državi terjamo takojšno izvedbo vseh predpisanih postopkov za ugotavljanje osebne in institucionalne odgovornosti za povzročitev nastale škode. In takojšen odvzem vseh pristojnosti, ukinitev lažnivih in načrtno zavajajočih medijskih portalov, preklic zapisov, zloženk in zbornikov ter izjav. Gre namreč za kazensko in materialno odgovornost. Brez izjem. Le to nam lahko omogoči, da lahko kot družba stopimo korak naprej. Kajti čaka nas ogromno dela, odprava posledic te politično-zdravstvene katastrofe bo trdovratna in dolgotrajna.

Zaupanje državljank in državljanov je dodobra porušeno, pri ljudeh se nabira vse več ‘mirnodobnega’ trpljenja, zamer in žalovanja. Skrajni čas je, da ustvarimo zdravo družbo! Kajti ljudstvo nedvomno hoče vedno in povsod družbo in državo blaginje za vse ljudi! Vprašanje je le, ali to hoče oz. zakaj tega noče vse bolj samopašna, od ljudi odtujena strankarska politika?

Delite naprej ...