slika-who

Mednarodna pogodba o preprečevanju pandemij in pripravljenosti nanje

Gibanje Zdrava družba – mismo@zdravadruzba.si
za
Ministrstvo za zdravje – gp.mz@gov.si

Zadeva: Mednarodna pogodba o preprečevanju pandemij in pripravljenosti nanje

Spoštovani minister,

Kabinet predsednika vlade nam je na naš dopis Javno naznanilo LJUDSKE PREPOVEDI podpisovanja in pristopanja k vsem sporazumom ali dokumentom, ki onemogočajo ustavno suverenost ljudstva in države Republike Slovenije z dne 7.3.2020 posredoval odgovor s priporočilom, da se obrnemo neposredno na Ministrstvo za zdravje. Zato vas sedaj ponovno še neposredno seznanjamo, da vam državljanke in državljani odločno prepovedujemo vsakršno vaše podpisovanje in/ali pristopanje h kakršnimkoli sporazumom ali dokumentom, ki bi na osnovi predstavljenih predlogov onemogočale ali preprečevale ustavno suverenost Republike Slovenije.

Navedeno se trenutno nanaša na informacije, povezane z napovedano konvencijo Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) https://www.who.int/…/01-12-2021-world-health-assembly… in posledičnimi namerami Evropske unije https://www.consilium.europa.eu/…/coron…/pandemic-treaty
Kot minister za zdravje namreč nimate pristojnosti, da v imenu ljudstva podpisujete takšne dokumente, ki bi lahko onemogočale ali preprečevale ustavno suverenost Republike Slovenije in kršile človekove pravice državljank in državljanov.

Mednarodna pogodba, ki jo predlaga WHO, obravnava države podrejeno, pri čemer obstaja potencialna nevarnost, da bi se sanitarni terorizem in medicinska diktatura, kakršnima smo pravkar priča na Kitajskem, pričela prakticirati tudi v državah podpisnicah. V svetu namreč ne obstajajo nikakršni ‘svetovni voditelji’, ki bi lahko odločali namesto nas! Če je Slovenija prejemala navodila za ravnanje v tim. pandemiji od WHO, potem je povsem jasno, da WHO ni več zaupanja vredna organizacija. Kajti bili smo država z najstrožjimi tim. koronskimi ukrepi, ki so starostnikom odvzeli dostojanstvo, otrokom okrnili otroštvo, odraslim ogrozili eksistenco in vsem nam povzročili veliko žalovanja in psihičnih stisk, a s tem nismo dosegli boljše situacije od drugih držav. Celo nasprotno, imeli smo slabšo situacijo od mnogih, tudi od Švedske, ki svojega naroda sploh ni maltretirala s proti-koronskimi ukrepi.

Tam, kjer bi zdravstvene zadeve morale funkcionirati (zdravljenje bolnih), niste ravnali v največjo korist obolelih, ste se pa vmešavali v življenja zdravih, za kar pa niste pristojni. Nekoč boste morali odgovoriti na mnoga vprašanja, povezana s tem ter trpljenjem in umiranjem ljudi v preteklih letih. Temu se ne boste mogli izogniti z zaključkom tega mandata, v katerem ste dokončno demolirali naš zdravstveni sistem, ki mu še sedaj dopuščate, da ne deluje v korist ljudstva.

V imenu ljudstva ne podpisujte ničesar!

Ekipa gZD

V vednost:

  • Robert Golob, predsednik stranke Gibanje svoboda
  • Janez Janša, predsednik stranke SDS
  • Matej Tonin, predsednik stranke NSi
  • Tanja Fajon, predsednica stranke SD
  • Luka Mesec, koordinator stranke Levica
Delite naprej ...