ljubljana-TV-z-dejanom-jaricem

Napovednik oddaje Prebujeno srce Slovenije na LjubljanaTV

Napovednik Dejana Jariča: Četrtek, 14. 10. 2021 je čas za novo oddajo Prebujeno Srce Slovenije z naslovom: “Če te zgodovina ne nauči, se ponovi.”

Gregor Kos je magister znanosti politologije, rojen v Ljubljani, priženjen v Domžale, oče dveh otrok. Pestre delovne izkušnje ima doma in v tujini, organiziral in vodil je že mednarodne konference na več lokacijah po svetu. Leta 2018 je s skupino somišljenikov registriral prvo politično stranko v Sloveniji, ki je v program zapisala borbo za svobodo odločanja glede medicinskih postopkov, nasprotovanje strupom, kot je glifosat, ozaveščanja glede elektro-magnetnih sevanj in njegovih vplivov na zdravje ter pomena komplementarne in integrativne medicine za javno zdravje.

V letošnjem letu so oblikovali civilno-družbeno gibanje Zdrava družba, s katerim so med drugim začeli referendumsko pobudo glede škodljivega zakona o vodah in v rekordnem času nekaj dni zbrali preko 30.000 podpisov. V celoti so se usmerili v neposredno delo z ljudmi na terenu, postavili distribucijsko mrežo brezplačnega glasila Ozaveščeni in se v teh dneh odločili, da je edina ljudstva vredna opcija nastopa na volitvah t.i. liste volivk in volivcev. In to so za naslednje državnozborske volitve že javno napovedali.

Počaščen sem, da se je odzval povabilu in, da sva lahko z mag. Gregorjem Kosom posnela novo pomembno oddajo.

Delite naprej ...