boris-vene-predsedniske-volitve

Predsedniški kandidat nestrankarskega gibanja Zdrava družba je Boris Vene

LJUBLJANA, 18. julij 2022 – V gibanju Zdrava družba smo se po naši nestrankarski kandidaturi na državnozborskih volitvah ter naknadni analizi nastale družbene situacije v Sloveniji na naših dveh koordinacijskih srečanjih na Pokljuki in v Ljubljani odločili, da bomo sodelovali tudi na letošnjih predsedniških volitvah. Volivkam in volivcem sporočamo, da je predsedniški kandidat nestrankarskega civilno-družbenega gibanja Zdrava družba Boris Vene.

Boris Vene ima neprecenljive izkušnje na področju integralne obravnave človeka, ki zajema celostno zdravje, osebno rast, svobodno ustvarjalnost, s poudarkom na kriznem managementu vseh zajemajočih življenjskih okoliščin: osebnih, poklicnih in poslovnih. Je avtor več knjižnih uspešnic, odličen predavatelj, osebni motivator in uspešen poslovnež, ki se odlikuje z njim lastnim sočutjem ter poudarjeno skrbjo za sočloveka in naravo. Njegovo delovanje pooseblja temeljne vrednote gibanja Zdrava družba, predvsem pa v sebi združuje vse tiste manjkajoče vrline, ki jih že leta pogrešamo pri ljudeh na pomembnih družbenih položajih, ki naj bi bile bolj lastne pripadnicam nežnejšega spola, a se v slovenski politiki to doslej žal ni odrazilo. Boris Vene pa te vrline človečnosti živi in kar je še pomembnejše, pri svojem delu in sodelovanju z ljudmi jih tudi nesebično manifestira.

Kot je ob tem izpostavil sam Boris Vene, »si v življenju nikoli nisem mislil, da bi kadarkoli vstopil v politiko ali postal predsedniški kandidat« in obenem poudaril, »razumem izreden pomen letošnjih predsedniških volitev«, za katere pravi »grem izborit zmago za vse ljudi«. Boris Vene je nesporno nestrankarski predsedniški kandidat, brez neposrednih političnih izkušenj, nikoli ‘desen ali lev’, vseskozi pa družbeno angažiran za boljši jutri in človeka dostojno življenje. V izkušeni ekipi vse-slovensko prisotnega nestrankarskega gibanja Zdrava družba mu bomo nudili potrebno strokovno podporo za njegovo uspešno predsedniško kandidaturo, s katero Boris Vene v polje naše politike vnaša spremembo, ki si jo vsi želimo, a je žal še ne živimo – blaginjo za vse ljudi.

V gibanju Zdrava družba bomo za nestrankarsko kandidaturo Borisa Veneta zbirali zakonsko zahtevanih 5.000 podpisov podpore volivk in volivcev, za namen predsedniških volitev bomo oblikovali volilni štab, za potrebe volilne kampanje bo odprt volilni račun, na katerega bomo vsi zainteresirani lahko nakazovali donacije kot fizične osebe.

Ekipa gZD

Delite naprej ...