konec-who-nato

V imenu ljudstva – čas je za IZSTOP Republike Slovenije iz WHO in NATA!

Predsednica RS
Predsednica Državnega zbora RS
Predsednik Državnega sveta RS
Predsednik Vlade RS
Ministrica za zdravje
Minister za obrambo

17. rožnik 2024

V imenu ljudstva – čas je za IZSTOP Republike Slovenije iz WHO in NATA!

WHO – World Health Organisation ali Svetovna zdravstvena organizacija, je bila ustanovljena leta 1948 za povezovanje držav sveta ter svetovne zdravstvene stroke in znanosti za DOBROBIT ZDRAVJA vseh prebivalcev sveta.

NATO – North Atlantic Treaty Organisation ali Organizacija severnoatlantske pogodbe, je bila ustanovljena z namenom zasledovanja ciljev in načel Ustanovne listine Združenih narodov ter željo svetovnega prebivalstva ŽIVETI V MIRU Z VSEMI NARODI IN VSEMI VLADAMI, kar je med drugim zapisano v uvodu ustanovne deklaracije iz leta 1949.

A danes niti prva niti druga ne predstavljata več ničesar od tega, kar je bil namen njune ustanovitve. Žlahtnih etičnih in visoko-moralnih ciljev v delovanju obeh navedenih organizacij, katerih članica je Slovenija od leta 1948 (WHO v okviru SFRJ) oz. 2004 (NATO kot Republika Slovenija), kot državljanke in državljani že dolgo več ne zaznavamo oz. občutimo.

WHO so ugrabili dobičkonosni interesi svetovnega kapitala oz. multinacionalk, predvsem s področja farmacije, katerih neposredni in posredni delež financiranja te organizacije že krepko presega 80 %. NATO pa je ugrabljen s strani ameriške obrambne industrije in spornih apetitov ZDA ter nekaterih evropskih držav po plenjenju naravnih bogastev držav celega sveta, da bi si tako na tuj račun zagotavljali svojo razvojno prednost v svetu.

Prebivalke in prebivalci Slovenije smo k obema organizacijama pristopili prvenstveno z namenom vzpostavitve pravičnejše globalne ureditve, še posebej s prispevanjem k odpravi bede in visoke smrtnosti v manj razvitih državah ter sodelovanjem pri odpravi vojaških spopadov in medsebojnega pobijanja. Svoj glas smo dali izključno ZA dobrobiti, ustvarjene na navedenih visoko moralnih in etičnih ciljih. Nikakor pa naš namen ni bil zlorabljanje navedenih ciljev v škodo komurkoli na svetu oz. celo v škodo nam samim, kar se nam prvenstveno dogaja danes! Naše predhodno zaupanje v mednarodne organizacije in zveze je bilo zlorabljeno, danes se počutimo izdane in zato sedaj glasujemo ZA IZSTOP oz. prekinitev pogodbe oz. članstva Slovenije v WHO in NATO.

I.

V Ženevi je med konec maja 2024 potekala 77. generalna skupščina WHO (Svetovne zdravstvene organizacije), za katero je bilo načrtovano, da naj bi se na njej sprejelo ti. P(l)andemijsko pogodbo/sporazum in spremembe pravilnika IHR (International Health Regulations – Mednarodni zdravstveni standardi). Vendar pa se države, članice WHO za sprejetje P(l)andemijske pogodbe/sporazuma niso mogle zediniti – a po internih informacijah ne zaradi zaskrbljenosti za suverenost nacionalnih držav ali spoštovanje ustavnih ter človekovih pravic in svoboščin, temveč zaradi trivialne oz. sramotne (očitno običajne!?) politikantske prakse, kot je razdelitev odstotkov dobičkov (na čigave račune!?) s farmakomafijo, ki izdeluje oz. prodaja ‘genske terapije’, ki ji skušajo zagotoviti mesto med cepivi. Kako je kaj takega sploh mogoče, kdo je naši državni politiki dovolil takšne nečastne malverzacije in v čigavem imenu?

V WHO se tudi pospešeno širi praksa kršenja lastnih postopkov oz. pravil, saj naj bi države članice spremembo IHR sprejele kar brez glasovanja oz. dviga rok!? In to kljub temu, da je WHO pred tem že kršila lastno proceduro 55. člena obstoječega pravilnika IHR, po katerem bi morale biti vsakršne spremembe posredovane v obravnavo vsem državam članicam štiri mesece pred predvideno obravnavo na generalni skupščini WHO, a se to seveda ni zgodilo. Vendar pa se (tudi) pri takšnih pravnih pomanjkljivostih sprenevedajo vsi po vrsti, še posebej ti. zapriseženi sledilci stroke oz. znanosti. In vse predstavnice in predstavniki držav članic nam nadvse vehementno zatrjujejo, da je zaskrbljenost ljudstva odveč, saj naj bi vse potekalo v skladu z normami in predpisi. Ali res? Po vsej ignoranci, ki smo je bili kot zainteresirana javnost deležni ves čas nastajanja navedenih WHO dokumentov, bi bili res neumni, če bi še komurkoli v naši režimski politiki karkoli verjeli in se obenem pretvarjali, da ne vemo nič o lobiranju za interese kapitala in nagrajevanju (pod)kupljenih.

Na ‘horuk’ sprejete spremembe IHR pa so seveda le manever WHO za nadaljevanje ‘posiljevanja’ držav članic z zavrnjenim p(l)andemijskim načrtom na način, da naj bi države članice sedaj vse »nesprejete« WHO spremembe kar same implementirale v svoje nacionalne zakonodaje – v primeru Slovenije bi to lahko služilo tudi kot pretveza za nenaden zagon dolgo napovedovanega novega »celovitega« (!) ZNB (Zakon o nalezljivih boleznih), z na primer zaporno kaznijo od enega do 5 let zapora za vsakogar, ki bi javno komentiral karkoli, kar bi postavljalo pod vprašaj »zapovedano« p(l)andemijsko ideologijo. To seveda pomeni uvajanje fašistične diktature ter ukinjanje svobode govora ter ustavnih in človekovih pravic. V ta namen naj bi v nacionalni zakonodaji poskrbeli za odpravo vseh pravnih konfliktov, nedorečenosti in praznin, ki so ovirali režimsko torturo med razglašeno kovid p(l)andemijo in tako postale nova protiljudska zakonska osnova za naslednje zdravstvene diktature. Ali pa morda celo kar za vnovično nadaljevanje obstoječe, ki se kakor izgleda sploh ni končala.

Kot vidimo, nimamo od WHO več kaj pričakovati, takšne kot je, pa več ne potrebujemo, zato je sedaj potreben izstop Republike Slovenije iz mednarodne članske organizacije WHO, ki zastopa prvenstveno interese zasebnega kapitala. Odslej režimu prepovedujemo trošenje našega davkoplačevalskega denarja za nabavo vseh spornih cepiv, vključno s plačilom ‘članarine’ WHO. V naši državi imamo namreč vse, kar potrebujemo: lastno infrastrukturo in lastno interdisciplinarno stroko ter ozaveščeno, izobraženo in razgledano ljudstvo.

II.

Kar zadeva NATO, ne potrebujemo (več) nobene politične ideologije oz. indoktrinacije. Kajti časi »naši / vaši, rdeči / črni idr.« so za vselej minili. V javnost je namreč pricurljala naravnost šokantna skica, da naj bi teritorij Republike Slovenije služil za širšo ofenzivo oboroženih sil NATA za oboroženi napad na Rusko federacijo!?

nato-projekcija-napada

Vir: https://www.dailymail.co.uk/news/article-13492243/NATO-plan-troops-line-fight-RUSSIA-Alliance-prepares-rapid-deployment-American-soldiers-amid-fears-Moscow-plotting-major-war-Europe.html

Tranzit zavezniških sil čez Slovenijo? In to brez posvetovanja z ljudstvom? A kdo v naši državi ne ve, da je Slovenija last ljudstva? A to celo že poteka? V naslednjih dneh na naših avtocestah kolone vojaških vozil | 24ur.com A naš politični režim prav prosi, da bi nam na avtocesto priletela kaka raketa in sesula kak viadukt ali povzročila neprevozni krater – je sploh kdo pomislil na vse možne posledice? In da bomo lahko še srečni, če bo padalo samo po avtocesti.

Zdaj imamo pa tega zblaznelega političnega režima in nacionalno odtujenih političnih strank enkrat za vselej dovolj! Na tej točki se konča vsaka ljudska debata. A smo zaman leta in leta opozarjali, da je v skladu s pogodbami EU za »obrambo« predvidena Skupna zunanja in varnostna politika EU? Ki se ob sprenevedanju evropskih (in seveda domačih – levih in desnih!) politikantov nikakor ne realizira, ampak se namesto tega udinja interesom čezatlantskih politično-kapitalskih ozadij. A se bomo sedaj pajdašili z agresivnim ameriškim orožarskih lobijem, ki je zanetil na desetine vojn na svetu in pobil na milijone nedolžnega prebivalstva vseh ras?

A je Slovenija zato vstopila v ta lažni »obrambni NATO pakt«, da bo miroljuben slovenski narod, ki ni imel nikoli v svoji zgodovini agresorskih teženj, ki je na račun ljubega sosedskega miru žrtvoval celo nekaj svojega ozemlja, da bo slovenski narod sedaj v okviru NATA postal agresorski narod, ki bo nadaljnja stoletja pral iz sebe tujo kri in lastno krivdo!? In to v boju proti slovanskemu narodu, ki nam ni nikoli skrivil niti lasu? Kje je sedaj naša nevtralnost, s katero smo se ponašali ob dosedanjih ameriških oz. NATO ter vseh drugih vojnih napadih na različne države sveta – tudi na naše bivše bratske republike!? Sedaj se je pa neka psihopatska ekipa odločila, da bo Slovenija sodelovala pri vojaški provokaciji nuklearne vojne, ki lahko uniči celotno Evropo? In v ta namen morda celo vpokliče tudi naše sinove, naše očete, naše brate?

Na tej točki je zadnji čas, da ljudstvo jasno in glasno zakriči svoj »NE«. Ne, tega ne bomo več prenašali! Tega NE dopuščamo (več) nikomur – ne Vladi, ne Predsednici ne Državnemu zboru, še najmanj pa obrambnemu ministru! Odslej vsem prepovedujemo trošenje našega davkoplačevalskega denarja v vojaške namene, vključno s plačilom »članarine« NATU.

IZSTOP iz pakta NATO je zelo nujen in to takoj – Slovenke in Slovenci oz. državljanke in državljani Slovenije ne bomo nikdar nikjer nikogar morili!

Od vseh naslovnikov pričakujemo, da v okviru svojih dolžnosti pri zastopanju interesov ljudstva pristopite k predlaganim aktivnostim. Za vas smo dosegljivi na mismo@zdravadruzba.si

V imenu ljudstva!

Ekipa gZD

www.zdravadruzba.si

V vednost: mediji

Delite naprej ...