zadnja-priloznost-za-podporo

Zadnja priložnost za podporo Ljudskemu predsedniku!

V najbolj verodostojnem in edinem nestrankarskem civilno-družbenem gibanju Zdrava družba se nahajamo v zadnji fazi zagotavljanja naše podpore enemu redkih resnično nestrankarskih kandidatov na skorajšnjih predsedniških volitvah – Borisu Venetu.

Pred nami je dejansko zadnja priložnost, da izkoristimo možnost, da si vrednote našega gibanja Zdrava družba utrejo pot tudi na predsedniške volitve – z nastopom enega najbolj verodostojnih, vsebinsko razgledanih, svetovnonazorsko širokih in predvsem zavidljivo izkušenih predsedniških kandidatov – svetovljana Borisa Veneta.

Naše podpise podpore na upravnih enotah lahko uredimo zgolj še do srede, 28. septembra (ne nasedajte provokacijam ‘trgovcev’ s podpisi, da se je čas za podpise že iztekel!). Predpisani končni datum za vložitve kandidatnih list s priloženimi podpisi je sreda 28. septembra do polnoči!

Svojega overjenega podpisa pa sedaj ne moremo več poslati po pošti, saj ne bo pravočasno prispel na naš naslov. Zato nas sedaj kontaktirajte izključno po telefonu, da se dogovorimo za osebne prevzeme, in sicer:

  • 041/761-525, Polona
  • 041/602-190, Mojca
  • 041/641-225, Gregor

Prevzeme naših pisnih podpor bomo izvajali v vseh regijskih središčih do vključno srede 28. septembra, ko so upravne enote odprte do 17.00. Ponavljamo: Obrazci »podpora kandidatu za predsedniške volitve« se nahajajo na upravnih enotah, za vstop na upravne enote se vam ni treba naročati! S seboj potrebujete zgolj osebni dokument in veselje do aktivnega sodelovanja pri udejanjanju državljanskih pravic.

Podaja pisne podpore predsedniškemu kandidatu, ki ga podpira gibanje Zdrava družba je verodostojno dejanje vsakogar, zavezanega spoštovanju izbranega kandidata in izpolnjevanju dogovorjenega. Ne zamudimo zadnje priložnosti za to.

In ozavestimo:

  • Da smo tudi pri teh volitvah žal priča stalnim poskusom diskreditacije našega gibanja na terenu in socialnih omrežjih s strani destruktivnih sil, ki skušajo izničiti naš zgodovinski uspeh na državnozborskih volitvah, ko smo kot dejanski predstavniki ljudstva (brez pomoči 30 let zlorabljanega instituta političnih strank) za več kot polovico presegli zakonsko zahtevanih 8.000 podpisov, kar je bilo do tedaj v naši družbi naravnost nepredstavljivo. Vse od takrat se namreč enormno stopnjujejo raznorazni poskusi ‘z vseh strani neba’, da bi nas sprli, ošibili in celo ‘ukinili’, nekateri duhoviteži bi nas pa kar ‘preselili’!?

  • Da na javni sceni spremljamo podobno, čeprav politično spletkarjenje, ko se skoraj vsak dan znova pojavi nov »predsedniški kandidat« in vsak naj bi bil na papirju ‘nestrankarski’, čeprav v resnici za večino stojijo politične stranke. In vse bolj se tudi izkazuje, kot da bi nekdo v ozadju tlakoval pot za prvega desničarskega predsednika v zgodovini Slovenije.

  • Da tovrstne igre seveda nikoli niso bile in nikoli ne bodo naše, saj smo se trdno opredelili in v celoti posvetili naši etični nestrankarski drži, na katero smo lahko vsi, povezani v gZD upravičeno vse bolj ponosni. Žalostno pa je, da smo in ostajamo edini, ki ne izvajamo ti. negativne kampanje ‘pljuvanja’ po drugih in da ne igramo nobenih zakulisnih iger.

Ekipa gZD

Delite naprej ...